Om föreningen

Tubbevikens Badförening är en ideell förening som har ett nära samarbete med ortens företag och föreningar samt Tjörns kommun. Föreningen startades på 50-talet av en grupp Skärhamnsentusiaster, och Tubbevikens badplats har under åren utvecklats till en av de mest populära badplatserna på Tjörn. På senare år har föreningen fokuserat på att utveckla badplatsen med fokus på att förbättra säkerhet och trivsel. Under 2016 beslutade föreningen att vidareutveckla badet mot bättre handikappanpassning samt att uppföra en ny bastuanläggning.

Vår vision

Att i havsnära miljö skapa en mötesplats för alla.  Erbjuda en säker och trevlig badplats med möjlighet att bada året om, samt tillgång till en modern bastuanläggning.

Styrelsen består av

• Birgitta Adofsson – Ordförande
  • Christina Wättring – Kassör
  • Anders Jensen – Sekreterare
  • Peter Dufke – Ledamot
  • Anders Olsson – Ledamot
  • Caroline Tullock – Ledamot
  • Magnus Rundqvist – Suppleant
  • Torbjörn Åkerström – Suppleant

Kontakta styrelsen via e-mail tubbeviksbadet@gmail.com

Härlig bild från gamla Skärhamn. Röda korset på besök hos Tubbeviksbadet. Kanske var det simskola eller bara en trevlig dag vid havet. Notera att piren ännu inte byggts ut.