Bäste Tubbeviksbadare;
Nu ligger snön vit på marken och vattentemperaturen i havet ligger strax över nollan. Så det betyder att det är högsäsong för bastubad. Under december, jul och nyår hade vi rekord i antalet bastubadare. Det var mer än 300 personer som bastade på de allmänna tiderna och därtill hade vi 45 bokningar. Man kan lugnt säga att bastun gått för högtryck. Tyvärr hade vi en del strul med vår hemsida under denna period och några tider blev tyvärr dubbelbokade. Detta trots att vi manuellt försökte komma till rätta med problemet. I slutändan blev det bara ett fåtal som drabbades. Men nu är problemet åtgärdat så vi hoppas slippa detta i framtiden.

Sedan vi öppnade i november 2017 har vi haft mer än 3000 personer som nyttjat vår bastu. Med de många baden krävs en regelbunden genomgång och städning av vår bastu. Vi är mycket tacksamma för den uppslutning som många av er visat när det gäller att städa bastun. Nu är det till och med kö för att få en egen städvecka.

Damerna försätter att leda ”bastu-ligan”. Sedan ett tag har vi infört sk ”tyst bastu med avslappnande musik” för damer på onsdagar. Hur det gått med tystnaden vet vi inte men att det varit uppskattat framgår tydligt. En annan ändring är att vi har utökat damernas fredags-tid då det stundom varit överfullt med damer i bastun. Tills vidare öppnar vi bastun kl 15.00 istället för som tidigare 16.00, vilket gör det möjligt för damerna att bada i 2-skift.

Under 2019 kommer vi fokusera på badplatsen. Vi har tidigare beskrivit våra tankar och idéer och kommer att utveckla dessa ytterligare under det kommande årsmötet.

Årsmötet är planerat för den 5e mars 2019.
Tidpunkt: 19.00
Plats: Tjörns sparbank.
Eventuella motioner skall lämnas till styrelsen senast den 22 februari.
Hoppas att ni kan ta er tid att närvara vid årsmöte.

Upprop!
Vi har en hemsida som vi kan administrera och ändra själva. MEN i de fall som det krävs att bakomliggande koder måste ändras har vi ett problem. Vår tidigare resurs har flyttat från ön. Finns det någon bland alla våra medlemmar som är en fena på att koda hemsidor? Vi använder oss av Worldpress. Om så, och du kan tänka dig att hjälpa till med kodning av hemsidan, så hör av dig till någon av oss i styrelsen.

Styrelsen